Aktualności
Sylwester 2016/2017

28 11.2016

Sylwester w BartArt,
ul. Słoneczna 102 w Gościcinie
Start godzina 20:00

MENU

Dania ciepłe:
- Rosół z perliczki z grzybkiem i pietruszkowymi kluseczkami
- Polędwiczki wieprzowe w aksamitnym sosie lazur
- Roladki z udźca indyczego z suszoną śliwką i pieczonym jabłkiem
- Biała ryba w cieście francuskim z masełkiem ziołowym

Dodatki do dań:
- Pure z zielonego groszku
- Zapiekanka ziemniaczana z boczkiem
- Frytki
- Warzywa pieczone z sosem balsamico i vinegret
- Bar sałatkowy z trzema sosami

Przekąski na ciepło:
- Wątróbka drobiowa glazurowana sosem z czarnej porzeczki z balsamico
- Frito misto z grzankami czosnkowymi z sosem tysiąca wysp

Przekąski na zimno:
- Łosoś w galarecie
- Trójkąty z francuskiego ciasta z gruszką i serem lazur
- Śliwka w boczku
- Deska pieczonym mięs
- Carpacio z buraka z orzechami, rukolą i sosem vinegret
- Roladki z szynki
- Śledź w śmietanie na muszlach atlantyckich
- Bar sałatkowy z trzema sosami

Zupa Gorąca po 24.00
- Żurek z nutą chrzanu

Dodatki:
- Pieczywo
- Masło
- Konfitura z borówek
- Sosy do sałat i mięs

Desery:
- Serniczki potrójnie czekoladowe
- Tiramisu
- Pana Cotta z musem z owoców leśnych
- Tort noworoczny

Napoje:
- Kawa - bez ograniczeń
- Herbata - bez ograniczeń
- Woda - bez ograniczeń
- cola, sprite,
- Prosecco o pólnocy

Na Państwa czekała będzie kolacja serwowana na szwedzkim bufecie. Potem przekąski podane na półmiskach do wyboru. Wszystko będzie bardzo elegancko i jednocześnie zachowana zostanie wysoka estetyka i atrakcyjność podania. Jednocześnie na szwedzkim bufecie zaserwujemy serwis kawowy w raz z deserami.
Koszt menu 200 PLN/ osoba

Zapisy i płatność do 15.12.2016
Planowany koniec nocy sylwestrowej 04.00

Dodatkowo:
- napoje alkoholowe i soki, we własnym zakresie
- Możliwość wykupienia noclegu w cenie 120PLN/osoba wraz ze śniadaniem.(konieczna wcześniejsza rezerwacja)
W przypadku jakichkolwiek pytań pozostaję do Państwa dyspozycji.

Bartłomiej Więckowski
502 52 16 52

Komunikat. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. [x] ZAMKNIJ