Aktualności
Andrzejki w BartArt - Dora Dance 2016
MENU
Dania ciepłe:
- Zupa Krem z dyni z płatkami migdałów
- Faszerowane grzybami roladki wieprzowe
- Pieczone uda i piersi z dzikiego ptactwa z jabłuszkiem i borówką
- Canelonni ze szpinakiem i ricotta
- Pieczony łosoś w ziołach
Dodatki do dań:
- Ziemniaki zapiekane z parmezanem
- Ryż dziki
- Kapusta czerwona
- Warzywa grillowane
- Sałata Bart Art
Przekąski na ciepło
- Średnio ostre wings z sosem tysiąca wysp i selerem naciowym
- Trio makaronów z krewetkami w sosie cytrynowo maślanym
Przekąski na zimno:
- Tatar z wędzonego łososia z kaparami i marynatami
- Śliwka w boczku
- Deska pieczonym mięs
- Sałatka krabowa z ananasem
- Śledź w śmietanie na muszlach atlantyckich
- Bar sałatkowy z trzema sosami
Zupa Gorąca po 24.00
- Flaki wołowe
Dodatki:
- Bułeczki mix
- Masło
- Konfitura z borówek
- Sosy do sałat i mięs
Desery:
- Sernik z wiśniami
- Ciasto migdałowo-czekoladowe
- Pana Cotta z musem z owoców leśnych
- Mus z mascarpone i likierem pomarańczowym na bezie
Napoje:
- Kawa - bez ograniczeń
- Herbata - bez ograniczeń
- Woda - bez ograniczeń
- cola, sprite,
Na Państwa czekała będzie kolacja serwowana na szwedzkim bufecie. Potem przekąski podane na półmiskach do wyboru. Wszystko będzie bardzo elegancko i jednocześnie zachowana zostanie wysoka estetyka i atrakcyjność podania. Jednocześnie na szwedzkim bufecie zaserwujemy serwis kawowy w raz z deserami.
Koszt menu 140 PLN/ osoba
Zapisy i płatność do 15.11.2016 gotówką.
Planowany koniec imprezy 03.00
Dodatkowo:
- napoje alkoholowe i soki, we własnym zakresie
- Możliwość wykupienia noclegu w cenie 100PLN/osoba wraz ze śniadaniem.(konieczna wcześniejsza rezerwacja)
W przypadku jakichkolwiek pytań pozostaję do Państwa dyspozycji.
Bartłomiej Więckowski
502 52 16 52